Behang was een tijd een beetje naar de achtergrond verdwenen, maar is nu weer helemaal terug. Klasiek, sfeervol, trendy, sober, modern, ingetogen of juist heel uitbundig. Behang geeft elk interieur haar gewenste uitstraling. Met de uitgesproken kleuren, dessins en structuren komen je muren tot leven.

Voor muurbekleding werken wij met hoge kwaliteitsbehang van onder andere de volgende kwaliteitsmerken.

artelogo_light
“Arte maakt wonen mooier, Sinds haar oprichting in 1981 is Arte bekend voor haar passie voor mooie muurbekledingen. Arte, de ultieme verfijning in muurbekleding.”

Voorbeelden Arte wandbekleding
Klik hier voor de website van Arte.

logo_eyfingr_light

Eijffinger is converter, importeur, exporteur en distributeur op het gebied van interieurstoffen (gordijnen) en wandbekleding (behang) in de ruimste zin. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger conceptmatig collecties gordijn- en meubelstof; collecties behang, smartpaper en vinylwandbekleding en gecombineerde behang/interieurstof collecties.

Voorbeelden wandbekleding EIJffinger
Klik hier voor de website van Eijfinger.

Neemt u contact met ons op en wij laten u kennismaken met de hoge kwaliteits wand bekleding van bovenstaande merken door een kijkje nemen in onze produkt boeken boordevol met fraaie voorbeelden en monsters. Voor een impressie van de werkzaamheden die ik uitvoer verwijs ik u graag naar de foto’s op de Porfolio pagina die gemaakt zijn van enkele werken die tot nu toe zijn uitgevoerd.

boek

 

Neem gerust contact met mij op voor een oriënterend gesprek